RÓLUNK | ELÉRHETŐSÉGEINK | VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK | SZÁLLÍTÁS
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

  

Vásárlási Feltételek , Felhasználói Szerződés!

 

A hatályba lépett új EU adatvédelmi alapszabályának okán szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy megtettünk minden szükséges lépést annak érdekében, hogy 2018. május 25. után is betartsuk az összes adatvédelmi jogszabályt. Még mindig megbízhat bennünk, hogy adatait bizalmasan kezeljük.

Örülünk, ha továbbra is kapcsolatban szeretne maradni velünk, ha továbbra is tájékoztathatjuk Önt hírlevelünkön keresztül aktuális híreinkről. Ha már nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk, jelezze felénk emailben.

 

Webáruházat üzemeltető cég neve: T-GÁZ KFT

Postacíme: 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fszt 1.


Cégjegyzékszám: 09-09-012225, melyet a Hajdú-Bihar Megyei Cégbíróság adott ki

Adószám: 13650777-2-09

Tel: 06-30/2799-890, Tel/Fax: 06-52/319-400

E-mail: tgazkft@gmail.com és t-gaz@gazbolt.hu

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak az alábbi szabályzat elfogadásával és tudomásulvételével vásárolhat Internetes áruházunkban, amennyiben ezen vásárlási feltétel bármely részével, pontjával nem ért maradéktalanul egyet és ezt saját magára nézve nem tudja kötelezően elfogadni, úgy semmilyen körülmények között ne kezdje meg a vásárlást.

A webáruház kizárólagos üzemeltetési nyelve: magyar.

 

 

Ennek a vásárlási feltételek, felhasználói szerződésnek az elfogadásával vállalja, hogy a munkanapokon (hétfőtől-péntekig) 14.00-óráig leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat a rendelést követő első munkanapon kézbesíti. A kiszállított, ön által  megrendelt csomagot átveszi és annak a szállítási költséggel növelt összértékét a futárnak kézbesítéskor, készpénzben kifizeti.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (T-Gáz Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1.) vagy emailben (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) részünkre megküldeni szíveskedjen.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (T-Gáz Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1.) vagy emailben (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) részünkre megküldeni szíveskedjen.Amennyiben csak nézelődni szeretne, nincs szükség regisztrációra.

Ha vásárolni szeretne webáruházunkban, akkor regisztrálnia kell a Regisztráció menüpontjában. A regisztráció során kérjük, hogy valós és pontos adatokat adjon meg, különben nem fog tudni vásárolni.


A feltüntetett árak  a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, a regisztrációnál a pontos számlázási címnek megfelelően írják be az adatokat, mert a csomag átvétele után nem áll módunkban új címre, ugyanerről a termékről másik számlát kiállítani!

A termékek mellett feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. Ez minden esetben a termék árán felül fizetendő (bruttóban 3 000 Ft/csomag értéktől és súlytól függetlenül), amennyiben az Ön által rendelt terméket a GLS futárszolgálat által meghatározott csomagméret figyelembe vételével nem tudjuk egy darab csomagként feladni, abban az esetben csak és kizárólag akkor küldünk két, vagy több csomagot az Ön címére, ha ezt előzetesen Önnel telefonon egyeztettük.

 

 A webáruházunk által értékesített alkatrészekért csak és kizárólag a T-GÁZ KFT vállal garanciát. A márkák importőrei illetve magyarországi képviseletei az alkatrészekre csak a T-GÁZ KFT felé vállalnak garanciát, a webáruház vásárlói felé nem!


Vásárlás menete:

Regisztráció, belépés, kiválasztott terméknél kosárba rak, kosár megtekintése, fizetés menüpont jóváhagyása, rendelés leadása.

A regisztrációról email útján automata értesítést küldünk, amely tartalmazza az ön által  megadott jelszót.

Az Ön által megadott jelszót rendszerünk nem tárolja, ezért kérjük, hogy biztonságos helyre tegye el, mert az elveszett jelszót nem tudjuk pótolni.

Amennyiben mégis elveszíti jelszavát, kérjük vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot, és sikeres beazonosítás után kérésének megfelelően regisztrációját töröljük, ezáltal lehetősége nyílik új regisztráció készítésére, mely az Ön által megadott új jelszóval fog működni.

Az általunk küldött termékek nem önálló működésre alkalmas berendezések (KIVÉVE GPS KÉSZÜLÉKEK) ezért külön használati útmutatóval nem rendelkeznek .   Mivel gázkészülék alkatrészeket csak és kizárólag megfelelő képzettségű,arcképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkező az adott tipusra a gyártó által kiképzett, vagy a típusra vonatkozó megfelelő szakismeretekkel rendelkező szakember építheti be. Az alkatrész beépítését követő használattal kapcsolatos információkat kérje a beépítést végző szakembertől.

Valamint a szakszerű beépítést igazoló számla kéréséről se felejtkezzen meg, mert csak ennek a birtokában tudja garanciális jogait érvényesíteni!

Amennyiben a tőlünk vásárolt alkatrész esetlegesen mégis hibásan működik, úgy természetesen a mindenkor érvényben lévő fogyasztóvédelmi törvényekben meghatározott időtartamra (jelen esetben 6 hónap) garanciát biztosítunk. A garancia jogossága esetén a javítás többletköltségét is visszatérítjük, ennek feltétele, hogy az ismételt javítás tényét a javítás megkezdése előtt velünk tudassák, az ismételt javításhoz szükséges alkatrészt a T-GÁZ Kft biztosítsa valamint az ismételt javítás költségének számláját a T-GÁZ Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz. 1 címre állítsák ki. A tőlünk vásárolt termék nem alkalmas önálló működesre (kivéve GPS készülékek), minden esetben egy berendezés részegysége ezért

önálló garancia jeggyel nem rendelkezik, a garancia jegy szerepét a vásárlási számla vagy annak a másolata tölti be.

 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A vásárolt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg, amennyiben kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, kérjük rendelés előtt telefonon egyeztessen kollégánkkal. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.


 Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. (Közvetlenül a megrendelés leadása után kézhez kapott e-mail automatikusan generált és tájékoztató jellegű, nem minősül a rendelés megerősítésének. A rendelésének pillanatnyi állapotáról a feldolgozottságnak megfelelően e-mail értesítést küldünk, amennyiben Önnek ez nem elegendő, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.)
Az esetleges elírásokból eredő károkért, illetve a gyártók által a termékhez csomagolt tájékoztatók pontatlanságáért cégünk nem vállal felelősséget.

Szállító adatai:

Cégnév: GLS Hungary Kft.
Cím: 2351 Alsónémedi, Északi iparterület, GLS Európa u. 2.
Telefonszám: +36 29 88 66 62
Fax szám: +36 29 88 66 71
web:

www.gls-hungary.com
e-mail:
info@gls-hungary.com

Kiszállított csomag átvétele:

Kérjük minden vásárlónkat, hogy a csomag átvételekor annak sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha a csomagon bármilyen sérülést lát,a csomagot minden esetben a szállító jelenlétében bontsa föl, és ha a csomagban lévő termék sérült, ennek állapotáról készíttessen jegyzőkönyvet, a csomagot ne vegye át. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv megléte nélkül nem áll módunkban elfogadni!

Megrendelő hibájából meghiúsult csomagátvétel.

Amennyiben a megrendelő az általa megadott időben, az általa megadott címen nem veszi át a csomagot, úgy az visszakerül a T-GÁZ Kft. debreceni központjába.

Nem valódi szállítási adatok esetén a partnerregisztráció törlésre kerül és szükség esetén a T-GÁZ Kft. a számára okozott anyagi károkozásért bűntető eljárást kezdeményezhet ismeretlen tettes ellen.

 

A késedelmes teljesítésért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Az áruszállítás jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre lehetséges, ezért a megrendeléseket csak Magyarországról tudjuk elfogadni. A közeljövőben a megfelelő szállítási lehetőség megteremtésével a webáruházi megrendeléseket Magyarországon kívülről is elfogadjuk.


A vásárlástól való elállás:

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vevő tudomásul veszi, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek.


A vásárló, az áru átvételét követő tizennégy napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben a T-GÁZ KFT által a vásárlóhoz eljuttatott termék doboza bontatlan és sértetlen, abban az esetben postai küldeményként visszajuttatható a T-GÁZ KFT címére, és a törvényi előírásnak megfelelően 30 napon belül visszatérítjük a vételárat, a csomag felbontását videóra rögzítjük a későbbi viták elkerülésének érdekében. Ebben az esetben a termék visszaküldése postai úton, de nem utánvétesen, vagy portósan történhet. Amennyiben a csomag már felbontásra került, abban az esetben, mivel a csomag tartalma nem önállóan működő berendezés, hanem azoknak egyes részegysége (kivétel GPS készülékek), nem áll módunkban a postai úton visszajuttatott csomagokat átvenni. Ezekben az esetekben a csomag tartalmának sértetlenségéről való meggyőződés miatt csak és kizárólag vevő és eladó együttes jelenlétében történő személyes átvétel lehetséges. A személyes átvétel helye és ideje munkanapokon, előzetes telefonos egyeztetés alapján 8-16-ig 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1. szám alatt. Az elállás csak a házhozszállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető!

Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával  együtt visszajuttatni a  T-GÁZ KFT 4030 Debrecen Selyem u. 5.fsz.1.  címére . Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik.


 Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a T-GÁZ KFT. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, a T-GÁZ KFT.  fenntartja a jogot az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésére, ill. megtagadhatja az áru visszavásárlását.
Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költségével csökkentett ár.

Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet rendelésre gyártottak, vagy egyedileg szereztünk be.

A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §).

A felelősség korlátozása

Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver-helyreállításból, állási időből a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért.

Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget továbbá a Vevőnél bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért sem.

Eladó továbbá nem felelős az alábbiakért:

  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • A webáruházban megjelenített termék kifogyása. Az Eladó bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely irat - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése, vagy megsemmisülése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.    
  • Webáruházunk maximum 15%-os akciót hirdet meg. Amennyiben ettől nagyobb kedvezménnyel jelenik meg egy-egy termék, az vagy technikai hiba, vagy elírás következménye. Ezért ezekre a termékekre leadott rendeléseiket még abban az esetben sem teljesítjük amennyiben Önök a vásárlás tényéről visszaigazolást kaptak. Megértésüket köszönjük.  

 

  • A Vevő felelős a portálhoz való kapcsolódásáért és a vásárlásért. Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
  • Az Eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt.

 Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A T-GÁZ KFT .  ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Webáruház a későbbiekben tájékoztatót küld akcióiról és újdonságairól.

 

 Köszönjük , hogy a vásárlási feltételeket  figyelmesen átolvasta  és ezt elfogadta majd ezt követően rendelését leadta.

Amennyiben a vásárlási feltételekkel kapcsolatban kérdése van kérjük azt e-mailben  (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) tegye fel és ne kezdje meg a vásárlást amíg nem kap minden kérdésére az őn számára kielégítő választ !

Regisztrációjának törlését (ezzel egyidejűleg minden adatát) bármikor kérheti a t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com e-mail címre küldött levelében.

Üdvözlettel a T-GÁZ KFT Csapata