RÓLUNK | ELÉRHETŐSÉGEINK | VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK | SZÁLLÍTÁS
SZÁLLÍTÁS


A mi csomagjainkat is a GLS Futárszolgálat szállítja , ami önmagában is garancia a gyors és szakszerű kézbesítésre. Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (T-Gáz Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1.) vagy emailben (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) részünkre megküldeni szíveskedjen.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (T-Gáz Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1.) vagy emailben (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) részünkre megküldeni szíveskedjen.

A gázbolt törekszik arra,hogy munkanapokon (hétfő-péntek) 14.00-ig leadott rendeléseket a GLS  futárszolgálattal a rendelést követő első munkanapon kiszállítatja.

A  szállítási költséget a csomagban található T-GÁZ KFT . által kiállított számla tartalmazza.

Amely bruttó 3500 .- ft / csomag értéktől és súlytól függetlenül, amennyiben az Ön által rendelt termék mérete vagy súlya miatt nem küldhető el egy csomagban erröl a küldés előtt telefonon egyeztetünk Önnel. A csomagok kézbesítési ára visszavonásig érvényes.

Amennyiben csomagját nyomon szeretné kísérni, azt megteheti, ha kollégánktól telefonon elkéri az Ön  küldeményének

11 jegyű csomagszámát, majd ezt a linkre kattintás után a megfelelő helyre beírja.

 

Hol tart a csomagom?

 

Vagy telefonon a GLS központtól a 11 jegyű csomagszám megadásával kérhet tájékoztatást az alábbi telefonszámon.

06-29-886-615