RÓLUNK | ELÉRHETŐSÉGEINK | VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK | SZÁLLÍTÁS
SZÁLLÍTÁS


A mi csomagjainkat is a GLS Futárszolgálat szállítja , (valamint a Magyar Posta, a postai szállítással kapcsolatos összes információt lentebb találja meg) ami önmagában is garancia a gyors és szakszerű kézbesítésre. Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (T-Gáz Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1.) vagy emailben (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) részünkre megküldeni szíveskedjen.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (T-Gáz Kft 4030 Debrecen, Selyem u. 5. fsz.1.) vagy emailben (t-gaz@gazbolt.hu vagy tgazkft@gmail.com) részünkre megküldeni szíveskedjen.

A gázbolt törekszik arra,hogy munkanapokon (hétfő-péntek) 14.00-ig leadott rendeléseket a GLS  futárszolgálattal a rendelést követő első munkanapon kiszállítatja.

A  szállítási költséget a csomagban található T-GÁZ KFT . által kiállított számla tartalmazza.

Amely bruttó 3500 .- ft / csomag értéktől és súlytól függetlenül, amennyiben az Ön által rendelt termék mérete vagy súlya miatt nem küldhető el egy csomagban erröl a küldés előtt telefonon egyeztetünk Önnel. A csomagok kézbesítési ára visszavonásig érvényes.

Amennyiben csomagját nyomon szeretné kísérni, azt megteheti, ha kollégánktól telefonon elkéri az Ön  küldeményének

11 jegyű csomagszámát, majd ezt a linkre kattintás után a megfelelő helyre beírja.

 

Hol tart a csomagom?

 

Vagy telefonon a GLS központtól a 11 jegyű csomagszám megadásával kérhet tájékoztatást az alábbi telefonszámon.

06-29-886-615

 

A  335/2012.(XII.4.) módosított kormányrendelet értelmében minden webáruháznak lehetőséget kell biztosítania a vásárlói részére, hogy megrendeléseit a postával is szállítathassa! Valamint a kormányrendelet arrra is kötelez minket, hogy feltüntessük a postával történő csomagszállítás tarifáit. Az itt feltüntetett tarifák a posta álltalános szerződési feltételei szerinti kézbesítési díjait tartalmazza, nem tartalmazza a termékek csomagolási, utánvét és a postára történő eljutattásának díját. Webáruházunk kis darabszámban küld csomagokat nem ez a cégünk elsődleges profilja így amennyiben ön a csomagját a Magyar Postával szeretné kézbesítettni kérjük,hogy a megrendelés leadása előtt a várható többlettköltségekről és a várható szállítási idő növekedéséről telefonon (06302799890 vagy 0652319400) egyezteni sziveskedjék. Amennyiben a megrendelés leadása előtt ön a szállítás módjáról külön nem egyeztetett akkor az ön csomagját a GLS futárszolgálat  fogja szállítani.Az elvárásoknak megfelelően a következő felsorolásban a Magyar Posta álltalános szerződési feltételeiben közétett áraikat tüntetjük fel. A fentebb felsorolttételeket nem tartalmazzák, (csomagolás,utánvétdíj,csomagfelvételi pontra történő eljutattás) a posta álltal közétett árak változásait mi nem tudjuk követni! Amennyibe azok változnak, és erről mi írásos tájokoztatást nem kapunk a Magyar Postától az itt feltüntetett áraktól való eltérésért felelőséget nem vállalunk. A mindenkori aktuális árakat ellenőrizze a Magyar Posta honlapján.

Csomagautómatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990Ft/db. (+ csomagolási díj, utánvétdíj, postára történő eljutattás díj)

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1190Ft/db. (+ csomagolási díj, utánvétdíj, postára történő eljutattás díj)

Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990Ft/db. (+ csomagolási díj, utánvétdíj, postára történő eljutattás díj)

Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990Ft/db. (+ csomagolási díj, utánvétdíj, postára történő eljutattás díj)